Berg/Jord/Sjövärme


 IVT utvecklar och tillverkar bergvärmepumpar för att de ska prestera på topp i det karga nordiska klimatet. När du väljer en bergvärmepump från IVT kan du minska dina värmekostnader med så mycket som 80 procent. Energin som omvandlas till värme hämtas från ett 50-200 meter djupt borrhål.

IVT Geo 312C är utvecklad för att ge så låga värmekostnader som möjligt utan att kompromissa med komforten. Det nordiska klimatet ställer särskilt höga krav på ett smart styrsystem så att värmepumpen anpassar sitt arbete efter kraftiga svängningar i utomhustemperaturen. Förutom att du får mer pengar över i slutet av varje månad ger den energisnåla driften minskat slitage på värmepumpens delar.

Med IVT PremiumLine HQ introducerar vi nästa generations värmepumpar. Styrsystemet är förberett med Smartgrid. Det innebär att värmepumpen kan kopplas direkt mot den nordiska elbörsen och själv anpassa så att den jobbar hårdast när elpriset är lägst.
 

IVT Greenline HE är utrustad med den senaste generationens lågenergi-cirkulationspump. Det gör att värmepumpen kräver mindre el för att värma ditt hus. Dessutom är styrsystemet förberett med Smartgrid, så att värmepumpen kan jobba hårdast när elpriset är lägst.
 


Med IVT Anywhere kan du styra din värmepump var du än är. Sänk värmen när du är på semester och höj den igen på vägen hem för att spara pengar, utan att kompromissa med komforten.


Wito AB, Snickaregatan 7, 671 34 Arvika
0570-17280, info@witoab.se

witoab