Luft/Luftvärme


Du som värmer upp ditt hus med direktverkande el kan i de flesta fall nästan halvera värmekostnaderna genom att installera en luft/luftvärmepump. 
En luftvärmepump återbetalar sig snabbt. Anledningen är att besparingen är stor, samtidigt som investeringen är såpass liten. När pengarna du sparat in med värmepumpen har överskridit investeringsbeloppet, är din luftvärmepump återbetald. Det gör att man kan spara pengar i många år framåt som man kan göra roligare saker för. 
Med en luftvärmepump får man inte bara värme. På de varmaste dagarna under sommaren kan man även köra den som luftkonditionering.

Vi installerar och servar de flesta märkena på marknaden och vi säljer flertalet märken så kontakta oss gärna för att få mer information om våra värmepumpar.

IVT Nordic inverter THR-N är IVT:s största luftvärmepump och är särskilt utvecklad för att värma större hus och fritidshus. Tack vare innedelens unika utformning blir luftspridningen mycket tyst och når extra långt vilket ger en jämn värme i hela huset året om. Invertertekniken i IVT Nordic Inverter 12 THR–N innebär att effekten hela tiden anpassas efter husets värmebehov. Kontinuerlig drift utan start och stopp ger optimal besparing, låg ljudnivå och lång livslängd. Värmepumpen är så effektiv att den belönats med högsta energiklass A+++. 

IVT Nordic inverter Silver Line har en specialdesignad inomhusdel i sobert, matt silver för att komplettera modern inredning. Finns även i vitt utförande mot ett mindre tillägg.
Tack vare innedelens unika utformning blir luftspridningen mycket tyst och når extra långt vilket ger en jämn värme i hela huset året om. Invertertekniken i IVT Nordic Inverter SilverLine innebär att effekten hela tiden anpassas efter husets värmebehov. Kontinuerlig drift utan start och stopp ger optimal besparing, låg ljudnivå och lång livslängd.

IVT Nordic inverter PR-N passar perfekt för mellanstora och mindre hus och fortsätter att spara energi även när utomhustemperaturen blir så låg som närmare 30 minusgrader.
IVT Nordic Inverter® PR-N är försedd med Hot Pipe trågvärmare som effektivt smälter snö och förhindrar isbildning. Innedelen har en nyutvecklad luftriktare som bidrar till lägre ljud och förbättrat luftflöde. Den kan även vinklas efter önskemål. 

Med IVT WiHeat kan du styra din värmepump var du än är. Du kommunicerar direkt med värmepumpen via ditt trådlösa nätverk. Till exempel kan du sänka värmen när du är på semester och öka den igen på vägen hem för att spara pengar utan att kompromissa med komforten. 


Wito AB, Snickaregatan 7, 671 34 Arvika
0570-17280, info@witoab.se

witoab