Luft/Vattenvärme


Luft/ vattenvärmepumpar för nordiskt klimat.
Genom att hämta energi från uteluften kan våra luft/vattenvärmepumpar sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent. En IVT luft/vattenvärmepump fortsätter att leverera energisnål värme, även när utetemperaturen närmar sig minus 20 grader.

IVT AirX 400 är en helt ny generation luft/vattenvärmepumpar som sätter en ny standard när det gäller effektivitet. Bakom den imponerande prestandan döljer sig flera smarta innovationer. Bland annat har fem nya patent registrerats under utvecklingsarbetet. IVT AirX 400 är en av de första luft/vattenvärmepumparna med varvtalsstyrning särskilt designad för det nordiska klimatet. Det innebär att lågenergikompressorn automatiskt anpassar värmeproduktionen efter husets värmebehov.

IVT AirSplit är en utmärkt värmepump för de flesta villorna med vattenburen värme via element eller golvvärme. Den är liten, prisvärd och effektiv. Du kan även koppla ihop den med din befintliga ved, pellets eller oljepanna och då sköter värmepumpen automatiskt samkörningen för bästa driftsekonomi. Kompressorn är varvtalsstyrd, vilket betyder att den hela tiden automatiskt anpassar sig efter ditt värmebehov. Värmepumpens avancerade styrsystem tar inte bara hänsyn till dina egna vanor, utan också till förändringar i väderförhållandena för att anpassa varvtalet.
 


Med IVT Anywhere kan du styra din värmepump var du än är. Sänk värmen när du är på semester och höj den igen på vägen hem för att spara pengar, utan att kompromissa med komforten.


Wito AB, Snickaregatan 7, 671 34 Arvika
0570-17280, info@witoab.se

witoab